sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Paino

Unohdin aivan viime kerralla tickeriä päivittäessäni hehkuttaa. Mä en ole enää sairaalloisen lihava, olen "vain" vaikeasti lihava!!!! Huraa huraa!!
Tosin raja on edelleen hyvin häilyvä, ei tarvi paljoa tulla lisää kiloja, kun ollaan taas väärällä puolella mittaria. Mutta ehkä sitä jo uskaltaa luottaa siihen, ettei enää IKINÄ tarvi sinne väärälle puolelle siirtyä. Aika huippu ajatus.

Eilen tapasin erästä ystävääni ja juttelimme paljon leikkausasioista. Hän on itsekin melko iso ja hänellä on joitain liitännäissairauksia. Joten hän on myös miettinyt leikkausta. Oli mukava kertoilla miten hyvin itsellä on mennyt, pystyi rohkaisemaan positiivisesti. Ja käytiin myös syömässä ulkona, joten pystyu näyttämään ettei elämä lopu leikkaukseen. Voi oikeasti viettää lähes normaalia elämää, kunhan muistaa sen hitaasti syömisen! Onhan toki määrät ihan erilaiset, sen huomasi taas ihan konkreettisesti eilen. Otettiin ravintolassa ihan samanlaiset annokset ja eihän se minun annos alas asti kokonaan mennyt. Itselle tuli kyllä melkein ähky siitä ruuasta, mutta dumpingilta vältyin, kun muistin syödä hitaasti. Jano jäi toki, se on minusta kaikkein huonoin puoli tässä leikkauksessa. Ei voi ottaa kunnolla juotavaa, jos on kova jano. Mutta jos se on tosiaan oikeasti ainoa negatiivinen puoli, niin eikö tässä aika hyvällä mallilla olla =).

Tänään on ohjelmassa lasten kanssa piparien leivontaa, jouluverhojen vaihtoa ja hiukan joulukoristeiden laittoa. Luntakin satelee hiljakseen, tulee ihanan jouluinen tunnelma.

Ihanaa ensimmäistä adventtia kaikille lukijoilleni <3. Tästä se joulun odotus alkaa kunnolla <3

1 kommentti:

  1. Onnittelut bmi-luokan vaihdoksesta parempaan suuntaan! :) Itsellänikin on juuri tuo tavoitteena! :)

    VastaaPoista