keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Syömisiä

Moni on multa kysellyt, että miten mä nyt sitten syön. Pääasiassa siis ihan normaalia kotiruokaa olen syönyt leikkauksesta lähtien, kunhan se on pehmeähköä. Eli esim. kokoliha on vielä kiellettyjen listalla, samoin tuoretta leipää ja salaattia, tai ylipäänsä kylmiä vihanneksia, kehotettiin välttämään ensimmäiset 4 viikkoa.

Aika lailla karppauslinjalla olen siis koittanut olla. Hiilareita ehkä hiukan enemmän mitä puhtaalla karpilla, mutta silti olen erittäin hiilaritietoinen. Hyväkarppaus varmaan on lähimpänä menetelmänä.

Esimerkkinä voisin kertoilla tämän päivän ruokailut:

Aamulla:
näkkäri, jossa päällä sulatejuustoa ja ohuen ohutta keittokinkkua

Lounas:
Porkkana-kukkakaalimuusi ja fetalla maustettua uunilohta (n. 2 dl annos yhteensä)

Välipala:
Mansikkarahkaa 1,5 dl (sis. rahkaa, kermaa, mansikoita, makeutusainetta ja ripaus vaniljasokeria)

Päivälliseksi syön todennäköisesti tuota samaa kuin lounaalla. Ja iltapalaksi varmaan samaa kuin aamulla =D.
Yritän saada proteiinia tarpeeksi ja kalorit saisi pysyä alle 1300. Kaloreiden suhteen tosin suurempi ongelma meinaa olla, ettei niitä kerry tarpeeksi.
Vielä kun saisi tuon painon ihan kunnolla laskusuuntaan, olisin tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti