keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Taas vaihtui ulkoasu

Tuo edellinen ulkoasu ei toiminut mozilla selaimella, joten vaihdoin taas blogin taustaa. Josko tämä nyt toimisi taas paremmin :)

4 kommenttia:

  1. Moro, ihan uteliaisuuttani lähdin tässä kyselemään tuosta operaatiosta ja siitä toipumisesta yms. Itselläni on leikkaus kanssa edessä, viimeviikolla olin tähystyksessä ja nyt oottelen lähetettä leikkaukseen, itse olen 25 vuotias ja painoo hurjat 147kg. Ravitsemusterapeutin mukaan leikattaisiin tossa maaliskuussa. Itsellä tullut kaikkii epäröintei että onkoha tämä nyt oikea ratkaisu ja se että selviinkö leikkauksesta, on se kuitenkin aika pelottava ajatus ku sisuskaluja aletaa tonkimaan. Miten itselläs toipuminen sujui? Ja entä se aika kun oli nostokiellossa ettei saanut tehdä mitää, samoin mietityttää kuinka se ened dietti mahtaa sujua. Tai onko mulla ees siihen varaa. Nuo nutriletit o aika kallista tavaraa. Miettinyt mahtaako vakuutusyhtiön kautta saada mitää hyvitystä? Toivon kaikkea hyvää ja tsemppiä uuden elämä alkuun, ja mitä luultavimmin seuraan jatkossakin kirjotuksias mielenkiinnolla.

    - Jarmo

    VastaaPoista
  2. Moikka Jarmo!
    Mä en kyllä oikeasti voi kuin kannustaa sua eteenpäin tällä tiellä! Mä olen tosissani niin tyytyväinen leikkaukseen kuin ikinä voi olla! Ruuasta on tullut luonnollinen osa mun elämää, mun annoskoko on pieni, mutta mun ei tarvi muistutella itselleni siitä pienuudesta, vaan se menee automaattisesti niin. Ikinä aiemmin en olisi pystynyt samaan!
    Mä kirjoittelenkin enemmän asiasta tuohon mun seuraavaan kommenttiin :).

    Mutta nostokielto onnistui, vaikka mullakin on pienet lapset. Sen verran tajuavat jo, että selitin heille että äitillä on reikiä masussa ja siksi äiti ei nyt voi nostaa syliin. Joten kyselivät aina onko reiät parantuneet, eli siitä selvisi kyllä! Ja enedistä selviää, kunhan muistaa mikä palkinto siellä lopussa odottaa. Eli lämpimästi voin suositella!

    VastaaPoista
  3. Moi! Nutrit maksaa alle 150€/kuukausi ja ainakin minä tuhlaan tavalliseen ruokaan ihan varmasti enemmän normaalisti, joten ei se rahasta kiinni ole.

    Tehtiinkö tuo leikkaus siis ihan tähystyksellä? Montako reikää jouduttiin tekemään? Minäkin olen nyt tullut siihen tulokseen, että yritän päästä leikkaukseen, vaikka pelkäänkin "kuolevani" janoon, kun olen tottunut juomaan niin suuria määriä vettä. :)

    VastaaPoista
  4. Moi J.B.

    Tuo on ihan totta, että helposti siihen tavalliseen ruokaan menee enemmän rahaa mitä nutreihin. Joten ei pitäisi olla siitä kiinni. Varsinkin jos asuu yksin, niin sinne kaappiinhan ei tarvi mitään muuta ostaakaan.

    Leikkaus tehtiin tähystyksellä. Viisi noin sentin mittaista arpea on masussa, kaikki on tosi nätisti alkaneet paranemaan.
    Janostakin selviää, kun pitää koko ajan pulloa lähellä. Mulla se pullo on nyt tosiaan mehua, mutta eiköhän sen voi jossain välissä veteen vaihtaa. Mutta kun vähän väliä hörppii pikkasen, niin pärjää kyllä.

    Tsemppiä sulle ensimmäisen lääkäriajan varaamiseen, se oli mulle ainakin kova pala mennä eka käynnille juttelemaan asiasta. Mutta lopputulos on kyllä todellakin kaiken sen jännityksen arvoinen =)

    VastaaPoista