maanantai 22. marraskuuta 2010

Koulutusviikonlopusta selvitty

Takana on koulutusviikonloppu hotellissa, johon siis sisältyi niitä hotelliaamiaisia, illallisia, cocktail-tilaisuutta ym. Hiukan kyllä sai jännittää etukäteen miten sujuu syömisten suhteen, mutta yllättäen ei ollutkaan mitään ongelmaa!

Aamiaisella koitin syödä vähähiilarisesti ja maistelin eri makuja. Ja molempina aamuina lautaselle jäi osa syömättä siitä mitä olin siihen ottanut.

Illallisen syömisetkin meni tosi hienosti. Alkukeitosta söin osan ja pääruuasta osan. Jälkkärin söin kokonaan, se annos ei ollutkaan niin kauhean iso. Ja viiniä meni lasin verran ja kuohuvaa lasillinen. Eli varsin kohtuullisesti ja olo oli niiden kanssa ihan hyvä.

Vesiongelmien syykin taitaa olla löydetty. Tuolla reissussa join nimittäin vettä täysin normaalisti, siitä ei tullut mitään ongelmia. Siitä päättelin, että nyt täällä kotonakin pystyisin juoda, vaan tänä aamuna kun napsin vitamiinit veden kera, tuli saman tien mahaan vääntöä. Täällä meillä on kyllä tosi kova ja kalkkipitoinen vesi, joten sen täytyy johtua siitä. Pitänee ostaa kaupasta siis pullovettä ja juoda sitä sitten. Mutta onneksi nyt täysin pannassa ei vedenjuonti enää ole.

Paino menee kaiketi taas alaspäin. Ensin vaaka näytti taas samoja ja jopa isompia lukemia kuin viimeksi. Mutta kun taas muutaman kerran kävi siinä, niin pienin luku oli silti pienempi mitä koskaan aiemmin. Eli ota nyt tuosta sitten selvää..

3 kommenttia:

  1. Nuo "valmiin ruoan" viikonloput on kyllä mahdollisia kompastuskivia jokaisen laihduttajan tiellä. Hienosti selvitty siis!
    Miten olet muuten toipunut leikkauksesta? Kurja juttu tuo vesiongelma, mutta jos se sillä pullovedellä selviäisi.

    VastaaPoista
  2. Hienosti klaarasit tuon viikonlopun. Miten kaiken kaikkiaan koet menneen tämän kuukauden leikkauksesta? Mikä on ollut ensimmäisen kuukauden painon muutos?

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille molemmille :).

    Minusta tää eka kuukausi on sujunu ihan loistavasti, en ole katunu leikkausta yhtään ainutta kertaa. Painoa on leikkauksen jälkeen pudonnut noin 7kg, eli ihan loistava pudotus! Mä olen vain yksinkertaisesti enemmän kuin tyytyväinen kaikkeen!

    VastaaPoista