maanantai 8. marraskuuta 2010

Paino

Paino ei vain laske. Näyttää täysin samaa tai jopa muutama sata grammaa enemmän kuin viime maanantaina.
Näillä syömisillä kalorit ei ole voineet paukkua yli, siitä olen varma. En tiedä vieläkinkö kroppa totuttelee uuteen olomuotoonsa vai missä on vika.
Pitänee vissiin muutama päivä taas tarkemmin kirjata syömisiään ylös, josko se vika löytyisi sieltä. Rasittavaa tämä vain on!

Tokikaan en ajattelekaan, että nämä kilot pitäisi häipyä muutamassa viikossa. Mutta saisi se paino silti edes jonkin verran liikkua alemmas. Huoh. Huono alku viikolle :(

2 kommenttia:

  1. Onhan proteiinia tarpeeksi? Juominenkin auttaa. Onko hormonihirviöt saapumaisillaan? Oletko nukkunut huonosti? Tiedän, kuinka ärsyttävää se on, että vaaka ei heilahda, mutta sitkeesti vaan eteenpäin, niin kyllä se siitä. Kroppa varmaan ihan sekaisin vielä ja yrittää kynsinhampain pitää kiinni joka grammasta.. Ethän vain syö liian VÄHÄN?

    TSEMPPIÄ!!!!

    VastaaPoista
  2. Proteiinia pitäisi olla tarpeeksi, mutta juominen on varmasti liian heikkoa. Siihen yritän nyt satsata. Unet olleet ihan ok, mutta selkä on pahasti jumissa, kävely on vaikeaa. Eli mä luulen, että se saattaisi osaltaan vaikuttaa, en tiedä.

    Enkä usko liian vähääkään syöväni silti. Nyt ajattelin merkkailla taas pari päivää kiloklubiin, että näkee tarkemmin mistä kiikastaa. Vai onko tosiaan vain kroppa vielä sekaisin.

    VastaaPoista