perjantai 3. joulukuuta 2010

Pitkä viikonloppu edessä

Ihanaa, kun itsenäisyyspäivä mahdollistaa pitkän viikonlopun. Itse saisin suht helpolla töistäni niitä järkättyä muulloinkin, mutta miehen on vaikea saada. Joten nyt kerrankin on koko perheelle kolme päivää vapaata!!
Sen kunniaksi lähdetäänkin reissuun, ystäväperheelle kyläilemään muutaman sadan kilometrin päähän. Tietää pitkää ajomatkaa, mutta tietää myös hyvää seuraa niin lapsille kuin meille aikuisillekin! Onneksi siellä perheessä tiedetään myös leikkauksestani, joten ei tarvitse esittää mitään, vaan voi syödä juurikin omien mieltymysten mukaisesti.

Ensi viikon painopäivityksen taidankin siirtää tiistaiaamulle, tuon vapaapäivän vuoksi. Mä en ole käynyt kertaakaan tässä välissä vaa'alla ja se on meikäläiseltä jo paljon vaadittu! Mutta mulla on ollut vähän ruokahalu hukassa. Olen toki saanut jotain syötyä, mutta veikkaisin kaloreiden olevan reippaasti alakantissa. Noh, pitänee koittaa vaan keskittyä proteiineihin edelleen, eiköhän tuo ole alaspäin menossa silti :)

Mutta nyt tämä blogisti hiljenee toviksi, palataan tiistaina asiaan uusin painopäivityksin, toivottavasti pienten sellaisten kera.

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!!!

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti vaaka antaa mukavia numeroita! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta blogissani, tulin vastavierailulle. Olen viettänyt nyt hiljaiseloa laihdutuksen suhteen... :P Mutta en ole luovuttanut vielä! :D Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin, kylläkin jo vähän myöhässä...

    VastaaPoista
  3. vielä liian lihava9. joulukuuta 2010 klo 22.55

    Täällä odotellaan sinun viimeisiä kuulumisia malttamattomana. :) Toivottavasti ehdit pian kirjoitella.

    VastaaPoista