sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulu ohi

Vai onko? Tapaninpäivähän nyt on toki vielä. Mutta ei tämä enää niin jouluiselta silti tunnu.
Syömisten osalta joulu on sujunut hyvin! Aattona syömiset keskittyivät lähinnä kalojen ja alkupalojen ympärille. Kun taas joulupäivänä söin laatikoita ja kinkkua. Annoskoot pysyivät pieninä (no eipä ne suuria voisikaan olla =D)ja olo oli ruokailujen jälkeen hyvä. Jälkiruokaa söin molempina päivinä, mutta siinäpä ne mun herkuttelut on melkein olleetkin. Kaksi suklaakonvehtia on mennyt koko jouluna ja yksi viipale kuivakakkua. Niin, paitsi juustoja on tullut jonkin verran syötyä. Mutta ne nyt ovat muutenkin niin terveellisiä, etten kanna niistä lainkaan huonoa omatuntoa :D.
Kokonaisuudessaan siis olen enemmän kuin tyytyväinen, huomenaamulla nähdään onko vaaka samaa mieltä. En oikein osaa uskoa, että paino olisi silti kovasti alaspäin mennyt. Pitää vain toivoa, ettei ole tullut lisääkään!


Nyt alkaa vain olla sellainen olo, että tekisi mieli liikkumaan! Harmittaa vietävästi, etten ole vielä sitä salijäsenyyttä aloittanut. Nimittäin jos olisin, voisin lähteä salille vaikka heti. Muille kuin jäsenille se aukeaa vasta viideltä, jos silloinkaan (sunnuntaisin normisti klo 17, nyt en tiedä kun on pyhä, että aukeaakokaan). Joten taitaa jäädä tänään väliin :(. Huomenna sitten mies palaa töihin, mutta lapset ovat mun kanssa kotona. Joten ennen iltaa ei salille asiaa silloinkaan. Voihan vietävä!
Pitää koittaa tänään mennä vaikka lenkille sitten salin tilalta. Jotain on pakko saada tehtyä!

1 kommentti:

  1. Sullahan on joulu mennyt paremmin kuin mulla... ;) Onneksi joulu on jo ohi ja nyt kunnon vauhti päälle. :D

    VastaaPoista