maanantai 13. joulukuuta 2010

Eka tavoitteen puoliväli

Alkaa olla kasassa. 400 grammaa kun vielä tippuu, ollaan tarkalleen puolivälissä. Eli 17,6 on tämän hetken saldo ja eka tavoitteeseen on matkaa 18,3 kg.
Tuntuu, että tähän määrään on mennyt superkauan ja on saanut tehdä kovasti töitä. Enellä toki paino putosi nopeaan, mutta nyt leikkauksen jälkeen tämä on ollut niin hidasta tahkoamista, että välillä meinaa epätoivo iskeä. Mutta kyllä se alaspäin silti näköjään menee, hitaasti mutta varmasti.

Olisi kiva laittaa itselleen jotain päivämäärätavoitteita. Mutta en uskalla moista tehdä, kun ei tiedä tästä painon käyttäytymisestä. Leikkauksesta on nyt 1,5 kuukautta ja painonpudotus on noin 9 kg. Voisin mä ottaa tavoitteeksi sen, että jälkitarkastukseen mennessä (siihen on toiset 1,5 kk aikaa), paino olisi pudonnut yhteensä 15 kg. Siihen olisin hyvin tyytyväinen.

Nyt kun tuota pudotusta miettii kokonaisuutena, niin onhan tuo huima määrä, 9kg puolessatoista kuukaudessa. Sitä vain keskittyy itse aina siihen yhden viikon pudotukseen/jumitukseen niin, ettei muista ajatella kokonaisuutta. Mutta sehän se ratkaisevin silti olisi, ei se yhden viikon pudotus. Jos se jatkuisi tätä vauhtia, olisi 10 kuukaudessa pudonnut noin 50 kg. Ja sehän olisi ihan huima määrä. Tokikin se tahti hidastuu kovasti jossain vaiheessa, eli en missään nimessä usko moisia lukemia saavuttavani. Mutta mukava niistä on unelmoida =D

5 kommenttia:

  1. Onnittelut painon hyvästä pudotuksesta! 1,5 kk ja 9 kg on tosi hyvä pudotus! 18 voipakettia koko ajan vähemmän kannettavana! Minä olen vielä jonossa odottamassa aikaa leikkaukseen, toiveissa on keväällä päästä leikkaukseen.

    VastaaPoista
  2. Sullahan on aivan mahtavasti tippunut kiloja! Hienoa! Ei tuo ole minusta hidasta tahkoamista.

    VastaaPoista
  3. Onhan tuo 9 kiloa ihan mielettömän hyvin! Ole vain tyytyväinen itseesi!

    Kuinka kauan sinun pitää syödä hitaasti ja milloin voit alkaa syömään ihan normaaliin tahtiin? Tarkoitan siis sitä, ettei enää tarvitse syödä hitaasti.

    VastaaPoista
  4. J.B. Tämä hitaasti syöminen kyllä kestää lopun ikää. Eli en voi koskaan enää alkaa hotkia samaan malliin mitä aiemmin. Mutta se on ihan hyvä vain, ei siihen syömiseen silti ihan älyttömiä aikoja tarvi tuhlailla. Pääasia, että pureskelee kunnolla. Ja seurassa ollessa ehtii jutella hyvin siinä syömisen lomassa :)

    VastaaPoista
  5. Hieno pudotus! :) Tsemppiä sinulle.

    VastaaPoista