perjantai 31. joulukuuta 2010

Hyvää uutta vuotta!!!



Ihanaa vuotta 2011 kaikille lukijoilleni!

Eräs ystäväni sanoi minulle juuri chatissa, että oli käynyt täällä lueskelemassa yhteenvetoa kuluneesta vuodesta. Itselleni ei ollut tullut mieleenkään, että sellaisen voisi tehdä. Mutta kun aloin asiaa miettiä, onhan se ihan kiva hiukan kerrata mennyttä vuotta.

Ensinnäkin se suurin saavutus omassa olomuodossa taitaa olla -21 kg. En olisi vielä vuosi sitten uskonut, että oikeasti olen näin paljon sen hetken olemusta kevyempi. Tai no, ainakaan en olisi uskonut, että olen pysyvästi niin paljon kevyempi. Tämä tuntuu nyt niin erilaiselta, koska tämä on nyt mitä suurimmalla todennäköisyydellä pysyvää, toisin kuin aiempien laihdutuskertojen aikaan. Eli tässä mielessä olo on mieletön!

Lisäksi minulle jäi käteen hieno kokemus leikkauksesta. Viime keväänä aloin asiaa tosissaan harkita (toki se oli mielessä käynyt aiemmin, mutta ei niin tosissaan silti), ja nyt ollaan jo tässä pisteessä. Leikkauksesta on kaksi kuukautta aikaa. Vaikka kaikki esitutkimukset eivät olleet mukavia, enkä nyt sitä itse leikkaustakaan voisi mennä ihan hurjan hauskaksi kehumaan, selvisin siitä silti kunnialla. Sairaalasta kotiuduin jo seuraavana päivänä ja olo on sen jälkeekin pysynyt aivan loistavana! Ja palkintona tästä kaikesta paino putoaa, mieliteot on suurimmaksi osaksi kadonneet ja suhtautuminen ruokaan on muuttunut täysin! En voisi olla enempää tyytyväinen ratkaisuuni!

Muulla saralla elämässä on myös tapahtunut paljon ja tulee tapahtumaan paljon. Olen suorittanut jatko-opintoja työn ohella koko kuluneen vuoden ja olen saanut opintoja etenemään tosi hienosti. Työpaikkarintamalla asiat eivät ole olleet häävejä, vaikka vakituinen ja kohtuullisen hyväpalkkainen työ onkin ollut kyseessä. Mutta muuten ei hommat ole täysin sujuneet, itsestä riippumattomista syistä. Joten aloin etsiä uusia mahdollisuuksia ja vuoden viimeisen päivän kunniaksi sain juuri tietää, että minut on valittu erääseen tehtävään, johon olen hakenut. Eli mahtavasti taitaa vuosi alkaa tälläkin saralla.

Perhepiirissä on tullut ihania ja odotettuja uutisia ja sitä myötä on tulossa mukavia hetkiä alkavan vuoden puolella. Omat muksut kasvavat ja olen tyytyväinen, että meidän perheessä on vauva-ajat lopullisesti takana. Päivä päivältä elo meidän murujen kanssa helpottuu. Tästä edespäin saadaan nauttia muiden vauvoista, eli saadaan kaikesta vain parhaat palat päältä, ne huonommat menee omille vanhemmille =DD

Ja kuntosalijäsenyys on nyt hankittu. Pääsee siis myös nyt viikonloppuna käymään treenissä ja saa hyvän olon ennen töihin paluuta vielä. Tässäkin yksi loistava päätös tälle vuodelle!

Siinä oli päällimmäiset mieleen tulevat asiat vuoden vaihteen saralla. Ehkä tuo työuutinen on sekoittanut nyt niin ajatukset, ettei osaa edes ajatella mitä siellä vuoden alkupuolella tapahtui. Nyt siis nautitaan tästä hyvästä olosta, mikä tällä hetkellä on. Juuri nyt on elämässä kaikki palikat kohdallaan!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa uutta vuotta sinulle! Siis upea tulos! Ole nyt ylpeä itsestäsi! :) Ansaitset olla onnellinen.

    VastaaPoista
  2. Täällä olisi pieni kaino pyyntö et kerkeisitkö millään päivittää kuulumisiasi? Olisi ihana kuulla kuinka menee.

    VastaaPoista