torstai 9. syyskuuta 2010

Vielä ei ole postiluukku kolissut

Joka päivä pitää töiden jälkeen ensimmäisenä suunnata postilaatikolle kurkkimaan, joko kirje Vaasasta saapuisi. Eipä ole vielä näkynyt, vaikka laskut ovat laatikkoon löytäneet liiankin tehokkaasti! Jännittävää tämä odottaminen kyllä on!
Toisaalta tekisi mieli jo soitella jonohoitajalle, mutta toisaalta tämä odottaminen on osa tätä jännitystä, joten olen toistaiseksi jättänyt jonohoitajan rauhaan =). Sitä paitsi alkaa vaikuttaa, että kun kerran ei postilaatikko vielä kolise, osuu leikkaus parhaaseen mahdolliseen aikaan omien suunnitelmien kanssa. Ehkä.

Mun syksy vaikuttaa tosi kiireiseltä. Ja sinne pitäisi kaiketi tuo leikkauskin saada soviteltua johonkin väliin. Välillä sitä miettii, onko liian monta rautaa tulessa samaan aikaan. Mutta ehkä nämä on todella niitä elämän kuuluisia ruuhkavuosia. Joskus tämä kiire vielä helpottaa ja sitten sitä miettii, että mihin nämä vuodet katosivat.

3 kommenttia:

  1. Kyllä se kirje kohta postilaatikkoon kolahtaa...Itselläni taannoin kirurgilla käynnistä (1.9.) leikkausaika ja kirje eneilystä tuli 27.9., jossa annettiin leikkausaika marraskuulle. Lääkärin M.V. arvio piti kutinsa, kuten Vaasassa aina. Oli saatava jonohoitajan (tomera täti puhelimessa ainakin, hyvä niin) ohjeen mukaan vielä vähintään viisi kiloa pois enellä, vaikka olin jo pudottanut sitä ennen vajaat parikymmentä kiloa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :). Minä vuonna sut on leikattu? Millaisia tuloksia olet saanut?

    Jonohoitaja on kuulemma siellä vaihtunut juuri. En ole soitellut sinne vielä, katsotaan maltanko olla soittelematta kokonaan =D

    VastaaPoista
  3. Pari vuotta sitten, sairaalasta lähtöpainosta olen saanut pois vajaat kolmekymmentä kiloa vain! Kymmenisen kiloa vielä toivoisin saavani pikkuhiljaa pois eli kilo kerrallaan. BMI olisi silloin normaalin ylärajalla. Rav.terapeutin mukaan painoa lähtenyt hitaammin siksi, koska lähtöpaino oli alhainen ja ennen operaatiota pudotettu hyvin. Vaikka paino jumittanut pitkän aikaa (siis ei pudotusta juurikaan puntarin lukemissa), niin kiinteytymistä tapahtuu koko ajan. Reidet ja vatsanympärys ovat nyt vuorossa ja kyllä kiinteytyy hyvin vähäiselläkin liikunnalla ja jumpalla. Lääkärin kommentin mukaan roikkuvampiakin nahkoja ja rumempiakin etureppuja on nähty! Hänen mielestään ei olisi tarvetta roikkojen leikkaamiseen. Katsotaan sitten, kunhan saisin vielä pois muutaman kilon. Olen kokonaisuuteen tyytyväinen, (sillä olen jo ikäihminen) ei jäänyt helttaa eikä allitkaan ole niin pahat etteikö voisi pikkuhihaista pistää päälle ja olla ihmisten ilmoilla. Kannattaa jokatapauksessa yrittää saada koko ajan painoa pois jo ennen leikkausta. Kaikki on aina kotiapäin ja pääsee sitten pikemmin tasapainoilemaan.

    VastaaPoista