tiistai 21. syyskuuta 2010

Day 1

Ensimmäinen enepäivä. Päivä jolloin entiset ruokailutavat ovat lopullisesti historiaa. Voisi kaiketi sanoa, että loppuelämän ensimmäinen päivä!
Tänään on aamulla juotu suklaa-toffeepirtelö. Lounaalla mansikkapirtelö. Ennen ja jälkeen ja välissä paaaljon vettä. Ja vähän kahvia. Pian voisin keittää vihreää teetä suuren mukillisen. Ja illalla vielä joku pirtelö.

Mulla oli tosiaan edellisiltä pirtelökuureilta vielä jonkin verran pusseja jäljellä- Ja nyt alkuun aloittelen niillä. Normaalisti en ole niitä suolaisia pusseja saanut alas, vaikka miten olisin yrittänyt niitä maustaa. Joten päätin heti alkuun, etten kiusaa itseäni niillä, vaan juon pelkästään makeita pusseja jos ne suolaiset on edelleen yhtä pahoja. Samalla tavalla se paino niilläkin laskee ja samat ravintoaineet niistä saa myös.

Mutta nyt on NÄLKÄ. Tämä eka päivä on hankala, mutta tiedän toisen ja kolmannen päivän olevan vielä hankalampia. Mutta minähän selviän. Tiedän mikä palkinto odottaa, joten sen avulla kestän.

Nyt se on vihdoin totta!

3 kommenttia:

  1. Joo..tänään on ollut todella paljon hankalampaa kun eilen..ja huomisesta odotan ihan kamalaa päivää...

    Minkä firman pussi on suklaa-toffee? :O

    VastaaPoista
  2. Tuo suklaa-toffee on xtravaganzan pussi. Vanhoja pusseja, joissa jo päiväyskin koputtelee ovella, mutta eiköhän ne vielä mee. Viimeisen ene-kuurini verran =D

    VastaaPoista