sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Day 6

Ketoosi on löytänyt tiensä tähän kroppaan. Nälkää ei ole ja olo on ihan ok. Välillä tulee päivän mittaan huonoja oloja, esim. kahvi ei oikein tahdo maistua ja sen hajukin ällöttää. Sen sijaan kaikki muut ruuat tuoksuu liiankin hyville, mielitekoja riittäisi. Nytkin mies paistaa keittiössä muulle perheelle kanaa uunissa ja tuoksu on melkoisen miellyttävä.
Mutta minä selviän houkutuksista! Tiedän tekeväni tämän itseni vuoksi, en muiden! Joten pääsen kyllä tästä yli. Laitoinkin tuonne ylös laskurin leikkaukseen. Se laskuri ei niinkään ole välttämättä leikkausta varten, vaan siitä voin aina tarkistaa montako päivää tätä pussikuurikidutusta on jäljellä =D

Mutta kyllä tämä tuleva operaatio vaikuttaa jo nyt moneen asiaan. Tarvitsisin esimerkiksi uusia vaatteita, mutta nyt on sellainen olo, ettei ole mitään järkeä niitä tässä vaiheessa ostella. Silti se on täysin välttämätöntä, muutama tilaisuus on tiedossa tässä syksyllä, missä pitää olla siistit vaatteet. Ja nyt en vain yksinkertaisesti omista mitään tarpeeksi siistejä. Joten pakko ostaa jotain, mutta taidan katsastaa Kappahlin, Lindexin ja Seppälän tarjonnan. Niissä päässee vielä kuitenkin suhteellisen edullisesti.
Ja kun vaatteet jää isoiksi, voi niitä laittaa huuto.nettiin myyntiin.

Pussiruokien suhteen mulla tahtoo olla ongelmana vähän se, etten meinaa saada niitä alas niin montaa kuin tarvisi. Ne vain yksinkertaisesti maistuvat kaikki niin pahalle, että jätän ne mielummin kokonaan väliin ja juon vain vettä. Tiedän ettei se ole tervettä, pitäisi yrittää ottaa itseään niskasta kiinni. Ja yritänkin toki.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tapana tehdä uusi nutriannos heti edellisen juomisen jälkeen, jolloin se kuitujen turvotessa muuttuu liukkaaksi ja vähemmän suolaisen makuiseksi ja menee helpommin alas. Ei tosin makuun vaikuta, mutta auttaa ainakin minulla.

    VastaaPoista
  2. Itselläni alkoi tänään ene ja painiskelen samojen ongelmien äärellä, kuin sinä aiemmin. Pussit vaan yksinkertaisesti niin pahoja, et mielummin eläisi vain vedellä ja eihän tämä elämäni ensimmäinen ene-jakso ole, että puhun kyllä useamman viikon kokemuksella näistä, mut nyt motivoi se, että tiedän tämän olevan viimeinen ene-kuuri elämässäni ja kuukauden päässä oleva leikkaus on kyllä hyvä motivaattori, kun 12kg pitäs tiputella.

    Terv.Gilraen84

    VastaaPoista