maanantai 20. syyskuuta 2010

Ei ole vieläkään postiluukku kolissut, MUTTA

Leikkausaika on tiedossa!!! Soittelin itse Vaasaan ja tarkistelin josko mun paperit on perille löytäneet. Ja siellähän ne oli, sihteerin pöydällä tosin vielä.
Tarkoituksenani oli siis kysellä alustavia aikoja, että voisi vähän suunnitella omaa syksyä. Mutta sainkin tietää ihan tarkat ajat!

Leikkaus on siis jo kuukauden päästä, 21.10. Sitä ennen on alustava käynti sairaalaan, jossa tapaan leikkaavan kirurgin, anestesialääkärin ja ravintoterapeutin. Ja siellä tehdään myös tutkimuksia, ainakin verikokeita, spirometriaa (tästä en tiedä tarkemmin mikä tämä on) ym. Ja myös ylävatsan ultra siirrettiin sinne esikäynnille, koska se olisi täällä ollut vasta 29.10., eli liian myöhään.

Mutta tämä siis tarkoittaa sitä, että ene-dieetti alkaa heti. Tänään saan vielä syödä, kun en tietenkään ollut töihinkään varannut pusseja mukaan. Mutta huomisesta lähtien pirtelöitä ja paaaaljon vettä. Neljä viikkoa mennään niillä. Hui!

Vähän tuli pöllämystynyt olo. Ja pitäisi yrittää keskittyä töihin. Eiköhän se tästä, kun vähän sisäistää asioita.

3 kommenttia:

  1. Luinkin jo muualla tästä ILOUUTISESTA! onnea vielä ja tsemppiä eneilyyn. Mitäs makuja ja valmisteita aiot ostaa? Onko kokemusta jo joistain? Itse en suosittelisi allevon thaisoppaa.. on mahdollisimman kammottavaa.. eikun potkitaan toisiamme arseelle - aika käsikädessä ne meidän aikataulut menee :)

    VastaaPoista
  2. Mä en vielä tiedä mitä makuja mä hankin. Jonkin verran on jäänyt varastoon Cambridge-pusseja ja Xtravaganza-pusseja edellisiltä ene-kuureilta, joten aloittelen nyt niillä. Ehkä noin puolitoista viikkoa riittää nämä olemassa olevat pussit.
    Mutta sitten pitäisi hankkia lisää. Mä luulen, että kallistun enemmän makeiden pussien puoleen, koska suolaisia en ole aiemmilla kerroilla tahtonut saada juuri alas. Vaikka miten on koittanut maustaa, se jauhoinen kamala maku pukkaa sieltä läpi. Joten mielummin sitten ne makeat, jotka saa suunnilleen yökkimättä alas =D

    VastaaPoista
  3. Taidan olla poikkeus noiden nutrien suhteen. Kasviskeitto maistuu edelleen! Nyt olen siirtynyt noihin Lämmin Kuppi-keittoihin. Juusto-parsakaali on hyvää ja edullisempaakin...En tiedä, saako niillä "eneillä" n. 100 kcal/pussi. Onhan tämä syöminen nyt halpaa touhua, saa jopa tuhlattua euron tai puolitoista ruokaan päivässä ja on kylläinen olo! Cambridget (kana/kasvis) maultaan jollain lailla sokerisen suolaisia samaan aikaan, se etoo hiukan.

    VastaaPoista