lauantai 20. elokuuta 2011

Kuvia

Tässäpä olisi ennen-jälkeen kuva. Karmaisevaa. Jälkeen kuvasta näkee, että mahassa on aika löysää edelleen, eli se kaivannee sitä kirurgin veistä kyllä :(. En usko, että tuota saa millään muulla konstilla pois.
Mutta siitä huolimatta olen erittäin tyytyväinen. 15 kg vielä, sitten kivinen polku on kuljettu. Tosin sittenkin pitää olla varovainen, että paino ei lähde uudelleen nousuun. Joka tapauksessa maali jo häämöttää....niin lähellä mutta niin kaukana :)



4 kommenttia:

  1. Ihan mieletön muutos, onneksi olkoon! Paljonko kiloja nyt sitten on lähtenyt?

    VastaaPoista
  2. Kiitos :). Kuvissa on eroa noin 45kg.

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon!! Olet tehnyt mielettömän hienon tuloksen:) Et kyllä näytä lihavalta ekassa luvassa, itse olen 168cm/112kg ja näytän paljon pyöreämmältä:)
    Olen just aloittanut laihduttamisen ja minua mietityttää vatsanahan palautuminen siis minulla on nyt jo roikkuva maha (olen synnyttänyt 2 lasta kahdessa vuodessa) joten miltä se vatsa näyttää sitten kun on laihduttanut 45kg? Tiedätkö mitkä ovat mahdollisuudet saada lähete vatsanahan leikkaukseen?
    -Annis

    VastaaPoista
  4. Annis, anteeksi että huomaan kommenttisi vasta nyt! Toivottavasti saat vielä vastauksen.
    Ja kiitos. Kyllä mä olin tuossa ekan kuvan aikoihin uskomattoman lihava, ehkä se ei sitten kuvasta niin välity!
    Mullakin on raskauksia takana 3, melko lyhyillä ikäeroilla. Ja pudotettuja kiloja nyt 52. Joten täytyy myöntää, että nahka roikkuu jonkin verran. Lähetettä nahankiristykseen aion pyytää ja kuulemma ainakin plastiikkakirurgin konsultaatioon pääsen. Mutta en tiedä miten helpolla ja miten nopeasti sitten pääsee itse toimenpiteeseen. Toivottavasti nopeaan ja helposti!

    VastaaPoista