keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Soittelin sisätautipolille ja kyselin lähetteeni perään. Eipä ollut polilla vielä näkynyt Otsan rypistys. Hoitaja sanoi, että on todennäköisesti juuttunut työterveyden saneluun vielä. Ensi viikolla pitää soitella uusiksi ja mikäli ei silloinkaan ole saapunut, pitää kysellä toiselta lääkäriltä, kun toukokuun lopulla olen muissa asioissa menossa. Mutta luulisin, että on lähete tuohon mennessä jo löytänyt perille, toivottavasti!

Samalla kyselin jonotustilannetta polin suhteen. Kuulemma kaikkein pisin jono on ylävatsan ultraan. Ja mun aika menee todennäköisesti johonkin heinä-elokuulle. Ja sen jälkeen lähtee lähete eteenpäin leikkaavaan sairaalaan, johon on tällä hetkellä käsittääkseni noin 3-4 kuukauden jono. Joten on tässä vielä odoteltavaa...

Tuolla polilla kuulemma tehdään tosiaan ylävatsan ultra, gastroskopia, ravitsemusterapeutin käynti ja verikokeita. Gastroskopia pelottaa ihan tautisen paljon, enemmän mitä itse leikkaus. Toisaalta se on ohi vajaassa kymmenessä minuutissa, sen avulla yritän selvitä.

Mutta odottelu jatkukoon....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti